Технологічне обладнання
Приготування будь-якого продукту харчування складається з різних процесів. Перемішування інгредієнтів, нагрівання, охолодження, пастеризація, стерилізація, емульгування, подрібнення, випарювання та інші – всі ці процедури на промислових підприємствах відбуваються з допомогою технологічного обладнання. У нього входять різні ємності, в т. ч. з підігрівом або охолодженням, варильні і випарні апарати і установки, котли, апарати, автоклави і багато іншого.
ТОВ «Фуд Матік» запропонує Вам широкий асортимент вертикальних і горизонтальних ємностей, перемішуючих пристроїв, універсальні і спеціалізовані комплекси для приготування томатної пасти, соусів, майонезу, кетчупу, джемів, кондитерських начинок, перших страв, бульйонів, напоїв, соків, а також косметики, миючих засобів, побутової хімії та багатьох інших продуктів.
Як підібрати технологічне обладнання
Для підбору технологічного обладнання необхідно знати повний перелік продуктів, які будуть на ньому виробляється, робочі рецептури і особливості технологічного процесу (тимчасові, температурні та інші показники).
«Фуд Матік» запропонує Вам заповнити підготовлений опитувальний лист для вибору правильних обсягу, комплектації і функціональності обладнання. Наше завдання-забезпечити Вам випуск якісного продукту з мінімально можливими витратами, в заданих кількостях, і повністю відповідає Вашим перевагам.
Переваги ємностей з нержавіючої сталі виробництва «Фуд Матік»
Термін служби високоякісного ємнісного обладнання від 10 до 15 років і більше. Важливими складовими довговічності обладнання «Фуд Матік» є правильно підібрані якісні матеріали, надійні зварні шви, висока якість обробки металу, а також комплектуючі провідних світових виробників.
Ми представляємо широкий асортимент вертикальних і горизонтальних технологічних ємностей, в т. ч. з різними пристроями, «сорочками» для нагрівання або охолодження, теплоізоляцією та ін.
Для управління процесами запропонуємо різні варіанти за ступенем автоматизації.
Наші фахівці здійснять монтаж і пуско-налагоджувальні роботи на своїх виробничих потужностях.
Універсальні вакуумні комплекси
Виробництво продуктів харчування у вакуумних умовах дозволяє отримувати продукцію найвищої якості без використання консервантів, стабілізаторів, покращувачів і інших шкідливих речовин.
Вакуумные варочные и выпарные комплексы применяются для приготовления соусов, кетчупа, майонеза, горчицы, томатной пасты, джемов, варенья, первых блюд, бульонов, кремов, начинок, сгущенного молока и множества других продуктов, которые пользуются ежедневным высоким спросом у потребителей.
Мы предлагаем вакуум-выпарные аппараты, установки и комплексы высочайшего качества разных объемов и комплектаций, с различной степенью автоматизации процессов, от небольших бюджетных установок до полностью автоматизированных комплексов с централизованным управлением.
Продукт, произведенный на оборудовании «Фуд Матик», обладает высокими вкусовыми и органолептическими показателями, имеет привлекательный внешний вид при минимальной себестоимости.
- Під замовленнявід 200 000 ₴